Изгодни кредити — какво е

изгодни кредитиПочти всеки стълб сега можете да намерите оферта за кредит. Да живееш на кредит - това е много стилно и модерно, но не всеки може да си го позволи.

Ако преди това Европа демонстрираше как можете да живеете с пари на изгоден кредит, то сега развиващите се страни попадат в пропастта на дълга.

Същността на потребителските кредити някъде във Франция през 70-ти била, че парите в банката носели лихва до този момент, докато се намират там.

Това означава, че кредитът е бил по-благоприятен за потребителя отколкото за дадена финансова институция. Сега вярно е точно обратното: банката изсмуква всичко от длъжниците си. Въпреки това, да се вземе изгоден кредит все още е възможно: ако се опитате.

А банките, съответно, трябва да се постараят да насърчават своите потенциални клиенти да започнат партньорство. Длъжник, с добра кредитна история - е най-добрият приятел на всеки банкер: той ще дойде в банката още много пъти.

Светът не стои на едно място. Времето променя нравите. Животът на изгоден кредит вече не изглежда да е нещо странно или срамно.

Паричен заем - това е просто: можете да вземете картата, и да я използвате по избор.

Изгоден кредит: всички клаузи са разписани в договора, и остава само да се подпише.

Банков заем: оптималното време за погасяване на дълг.

Автокредит и кредит за строителство, потребителски кредит и ипотека: всеки работник в офис, може да вземе изпита по банково право, без подготовка.

Най-добрите сайтове с обяви, са заети от банките в България, целящи да накарат хората на улицата да вземат кредит.

Вземи сега, плати по-късно. Без съмнение, това е един от най-ефективните рекламни слогани. И към какво подтиква и какви са причините за този успех?

Съзнанието на обикновения човек е устроено така, че се манипулира най-лесно чрез алчността и сребролюбието, и талантливите рекламодатели са се научили да го използват.

Такива понятия като потребителски кредит или автокредит, създават илюзия за достъпност и необходимост да се придобие. Според статистиката, около 80% от тези покупки се правят на вълната "на емоциите".

Причини да се вземе изгоден кредит

А истинските причини, за да се вземе заем са само две:

  • желаят да се получи рекламираната стока;
  • желание да изглеждаме по-състоятелни, отколкото сме вдействителност, забравяйки, че е по-добре да бъдем, отколкото да изглеждаме.

Алтернативни политолози наричат това "уау импулс": лице, реагира положително на нещо, което другите го нямат.

изгоден кредитДа, такъв потребителски кредит е много изгоден за банката. Но за кредитополучателя наистина добър и благоприятен кредит - е този, който се плаща от някой друг. Най-добре е да се вземе кредит за закупуване на стоки, когато навън бушува инфлация. В резултат на това, ще трябва да връщаме по-малка сума, от първоначално взетата.

На съседната улица за няколко месеца е построен нов супермаркет. С паричен заем? Кредитни карти? Потребителски кредит? Не дай Боже! Разбира се, не. На кредит, по добре написан бизнес план, максимален възможен набор от документи и минимална лихва. Стоките по рафтовете, също така - на кредит. А сега ... вратите са отворени, промоции, бонуси, отстъпки. Огромни опашки на касите. Хората бързат да плащат за покупките си, а заедно със това и кредита за магазина. Ще каже ли някой, че това е лош кредит? Това е малко вероятно.

Но нека да погледнем на проблема от другата страна. Има два субекта: единият е готов да предложи услуга, а другият да изпълни дадена работа. Но тези услуги не са им нужни директно. Освен това, вторият обект, не е в състояние да събере достатъчно пари, за желаната дата. Тогава в играта се намесва банката. Тя конвертира желанията на страните във възможности.

Кредити и заеми

Узнай какво ти интересува за кредити и заеми